Lasercrafts Blog
Lees het laatste nieuws!

 

Lasergraveren is een contactloos proces. Het werkstuk hoeft tijdens de bewerking niet vastgeklemd te worden. De laser zelf is gehuisvest in een afgesloten kast, voor maximale veiligheid voor de gebruiker. In tegenstelling tot conventionele mechanische graveermachines, heeft een laser machine hebben geen bewegende delen die de gebruiker kunnen verwonden.

Lasergraveren zorgt voor zeer schone snijkanten en fijne details. Bovendien zorgen zij ervoor dat de omgeving schoon blijft, vooral bij gebruik van de laser machine in combinatie met een filter.

Laser machines werken op maximale snelheid om de productiviteit te verhogen.

Onze laser-machines zijn uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Standaard grafische programma's worden ondersteund en maken daardoor het maken van het ontwerp eenvoudig.

De lasergraveermachines van Trotec staan ​​voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en hoge prestaties. Deze machines stellen ons in staat om zelfs de meest veeleisende lasergraveer opdracht snel en gemakkelijk te voltooien.

 

Heeft U een Idee Voor een Artikel? Laat het Ons Weten.

Over Lasercrafts

Wij maken uw idee. Uw persoonlijke fabriek sinds 2009.

Abonneren Nieuwsbrief

4-6 keer per jaar nieuws!
Please wait